Veri Kurtarma Süreci

Cihazlarınızda birçok nedenle veri kayıpları yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızda yedekleme yapmadıysanız, bilgilerinizi kaybetme tehlikesi yaşayabilirsiniz. Cep telefonunuzda bir sorun olabilir ve veri kurtarma işlemi gerekebilir. Hard disk, usb flash bellek, video kameralar, raid verilerinin kurtarılması, ssd solid state disk verilerinin kurtarılması, sunucu verilerinde sorun olması, ATA veri kurtarma, Nas sistemden verilerin kurtarılması gibi birçok alanda, bilgilerinizi size yeniden kazandırma noktasında, firmamızdan yardım alabilirsiniz. Firmamız, Veri Kurtarma Merkezi yaklaşık olarak 15 senedir, %100 başarı sonucu ile hizmet sunmaktadır. Veri kurtarma süreci, planlı şekilde, donanımlı personelimiz tarafından yürütülmektedir. Merkezimizde buluna çalışma alanlarımız, işlemlerimizin mükemmel şekilde yapılması için uygun ortamlardır. Sitemizden, https://www.vlab.com.tr/ linkimize tıklayarak, her zaman bilgi alabilirsiniz.

Veri kurtarma süreci, birkaç aşamadan oluşmaktadır. Buna göre, cihazlarınızda sorun yaşamanız durumunda, kesinlikle bunu kendi başınıza halletmeye çalışmayın. Unutmayın ki, aletler donanımlıdır ve yaşanan sorunlar uzmanlık gerektirir. Bilmediğiniz şekilde cihazları kurcalamanız, bilgilerin geri dönüşsüz olarak kaybedilmesine neden olabilir. Veri kurtarma süreci ilk adım olarak, sorun yaşamanız durumunda, hemen sitemizden bizimle iletişime geçerek, ardından talep formunu doldurun. Talep formunda, bilgilerinizi ve sorununuzu, ne alanda yardım istediğinizi uygun şekilde doldurmalısınız. Bundan sonra, firmamız zaten sizinle iletişime geçecektir ve ürününüzü göndermeniz istenecektir. İsterseniz, yakınsanız elden bırakabilirsiniz, isterseniz ürününüzü uygun şekilde paketledikten sonra kargo ile gönderebilirsiniz.

Veri kurtarma süreci son kısmında, ürün tarafımızdan teslim alınır ve çözüm için hemen masaya yatırılır. Bu süreçte, uzman elemanlarımız, donanımlı aletlerimiz ve çalışma alanlarımızda en kısa sürede sonuca ulaşmak için gayret sarf eder. Bu aşamada, bilgilerinizin kesinlikle paylaşılmayacağından emin olunuz. İşlemler boyunca ve sonrasında asla bilgiler paylaşılmaz ve kopyalanmaz. Müşterilerimizden talep gelmesi durumunda, bilgiler kendilerine aktarılır. İstenmemesi durumunda 15 gün beklenir ve kalıcı şekilde imha edilir. Yasalar ve müşterilerimizin hakları bizim için son derece önemlidir. Cihazların tozlanmaması için özel temiz oda sistemimizde işlemlerimiz yapılmaktadır. Alanında uzman ve parmakla gösterilen bir firma olarak sizinleyiz. Ürünlerinizin gerekli sorun çözümü yapıldıktan sonra, size güvenli şekilde teslim edileceğinden de emin olunuz.